Kender du kunstnerne? Nogle af kunstnerne er meget kendte for at lave fantastiske kunstværker. Og du har sikkert set dem på kunstmuseer og til kunstudstillinger rundt om i Danmark og i udlandet.

Michael Kvium er meget kendt for sine skæve og alligevel genkendelige eksistenser.

Cathrine Raben Davidsen er kendt for sine utroligt smukke skildringer især af kvindelig skønhed og elegance. Selvom hun er en meget dyr og anerkendt kunstner, så har vi mulighed for at sælge hendes kunstværker til meget favorable priser.

Julie Nord skaber fantasiverdener med figurer, der er genkendelige og realistiske, men også specielle og fantastiske.

Jonas Pihl er vild og vovet. Hans kunst sprænger alle former og rammer, er ekspressiv og levende. Hvis I gerne vil have en kreativ og spændende udsmykning i jeres lokaler er Jonas Pihl den rette kunstner. Vi har 2 litografier af Jonas Pihl, som vi kan sælge til en ekstremt lav pris.

Men se også lige Masaki Yadas malerier! Bedre kvalitet findes ikke. Kom og se hvad vi har af Masaki. Hvis du også bliver vild med det, kan du bestille et maleri af Masaki Yada – det tager ham mindst en måned at male et maleri, men så er det også helt utrolig detaljeret og fantastisk smukt.

Eller se Jan Wessels kunstværker, hvis du vil have moderne kunst til menneskelige priser, som falder i alles smag.