Virksomhedsudsmykning

Vi er kendt for vores kunst og udsmykning. Vi bliver ofte spurgt, om vi sælger værker af de kunstnere, vi har hængende, eller om vi kan udsmykke andres lokaler. Det vil og gør vi gerne. Vi vil gerne udsmykke jeres reception, lave flot lyddæmpning i jeres kantine eller sælge kunst, som du kan have hjemme i stuen. Vi får ofte nye kunstnere og kunstværker på www.galleriMBK.dk, så meld dig til nyhedsbrevet, hvis du vil have besked om alle de kunstnere og kunstværker, som vi kommer til at tilbyde.

 

 

Hjemme hos jer

Hvis du ved meget om kunst, kan du måske genkende nogle af de bedste danske kunstnere rundt omkring i vores lokaler. Michael Kvium, Kurt Trampedach, Cathrine Raben Davidsen, Julie Nord, Jonas Pihl og Maria Rubinke er nogle af de mest kendte danske kunstnere. Vi har også en del, som endnu ikke er opdagede af den store kunstverden eller er mere kendte i udlandet. Vi sælger kunst af de fleste kunstnere, som vi har i vores lokaler – til private, kunstforeninger og virksomheder. Vi laver også gerne udsmykninger hjemme i jeres virksomhed. Det kan være en reception, et mødelokale eller en flot gavl. Har I brug for at gøre jeres lokaler smukkere, få lidt liv i lokalerne, gøre det mere hyggeligt – eller kombinere kunst med noget lyddæmpende i jeres mødelokaler eller kantine? Sig til hvis I gerne vil have nogle ideer til indretning derhjemme.

Jonas Pihl - Bjerget af Glas 2016 - 35x35

Kunst, design og indretning i MBKkursuslokaler

Michael Brorsen ejer MBKkursuslokaler og indretter vores møde, kursus og konferencelokaler, der også fungerer som kunstgalleri. I Michael Brorsens egen kunst og indretning hiver han naturen ind i huset, bruger modsætninger og vender tingene på hovedet. Græs på væggene, frøer i loftet og 4 meter lange moseegetræsplanker med lys bagved. Det er egentlig meget simpelt. Han kender de dygtigste kunstnere og håndværkere eller finder dem og sætter to kendte ting sammen på en ny måde. Det sjoveste for Michael Brorsen, når han selv laver kunst, er at eksperimentere med materialer og prøve ting, som ingen har lavet før.

Vende ting på hovedet

Det hele starter f.eks. med et spørgsmål: Hvis der kom et træ flyvende og landede på tagterrassens plankeværk med rødderne opad – hvordan ville det se ud? Derfra er det tid og håndværk: Finde et stort kirsebærtræ på Stevns, få rødderne gravet ud, få det løftet op på tagterrassen uden at ødelægge rødderne, save det ud, vende det om og løfte det op på tagterrassen. Det var oplagt at lægge et spejl bag, så der kom en optisk illusion oveni. Hvor mange af vores gæster ser, at det vender på hovedet og har rødderne opad? Sikkert ikke ret mange, men det er sjovt at se, om det kan lade sig gøre i virkeligheden, lave noget, der ikke kan googles, fordi ingen har lavet det før. Og lave en masse ting, som kun de mest opmærksomme af vores gæster opdager. Vores lokaler må gerne være et sted, hvor man kan gå på opdagelse.

Stemninger og temaer i indretningen og kunsten

Hvad skal der til for at mennesker har det godt? Vi bruger kunst, musik, lys, farver, variation og øer til at skabe hygge og god stemning – en del opfanges ubevidst og giver god stemning og lyst til at lære. Kunst kan godt være professionelt og varmt samtidigt.

De fleste af vores ideer handler om at sætte et par ting sammen eller bruge et materiale på en ny måde og prøve, om det kan lade sig gøre i virkeligheden. Men af og til er ideen et tema eller en stemning, og så bliver et helt rum udsmykket i den stemning eller med det tema. F.eks. japansk stemning på 3. sal ved at lave en gul væg med folie, der giver samme harmoni som i en fin japansk have. Grønlandsk stemning i et lokale på 2. sal, Pop Art i et andet mens lokale 11 er blevet til guldrummet.

Michael-brorsen-Emotionally-yours

Maskulint og feminint:

Jagtstuen på 1. sal i vores lokaler er meget maskulin. Alt i lokalet er firkantet, der er cowboybrædder på væggen og sorte 7er stole. Alt i lokale 3 er derimod rundt og meget feminint. Runde kunstværker, fuglene er sluppet ud af burene, tapetet er blødt og smukt, bordet er art deco med runde former og uret er strikket.

Bilerne på 1. sal var en del af MBKkursuslokaler helt fra starten og samtidigt et maskulint symbol. Parfumerne på 1. sal kom senere til som den feminine pendant til bilerne. Alle parfumer har fået præcis den sommerfugl, der passer til. Nu har hver enkelt parfume fået sin sommerfugl, er lagt i kobber og har fået en blå baggrund som ramme.