Salgs- og leveringsbetingelser

Virksomhedsoplysninger 
GALLERI-MBK.dk
c/o MBK A/S
Pilestræde 61
1112 København K.
Danmark
CVR: 3072 1195
gallerimbk@mbk.dk
Telefon: 2042 7195

Priser og Valuta
Alle priser på galleriMBK.dk er i danske kroner inkl. moms, men eksklusiv gebyrer.
For at handle på galleriMBK.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af et gyldigt betalingskort.
Priserne vises altid i Danske Kroner, når web-shoppen vises på dansk.
Priserne vises altid i EURO, når webshoppen vises på engelsk.
Transaktioner vil dog altid blive udført i danske kroner. Kortudstederen kan påføre gebyrer for valutaomregning. GalleriMBK.DK er ikke ansvarlig for gebyrer pålagt af kortudstederen.
Den samlede pris fremgår af bestillingssiden på hjemmesiden.
Der tages forbehold for trykfejl, opdateringsfejl og udsolgte eller udgåede varer.

Betaling 
Det er kun muligt at betale med kreditkort på galleriMBK.dk.
Følgende kort modtages: Dankort, VISA/Dankort, VISA, MasterCard/Eurocard.
Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.
MBK opkræver ikke gebyrer fra PBS for gennemførte transaktioner. Du vil kun blive opkrævet det beløb, du har kunnet se i forbindelse med din betaling.
GalleriMBK.dk er dog ikke ansvarlig for gebyrer pålagt af kortudstederen.

Lager 
Størstedelen af de værker, der vises på hjemmesiden, vil som udgangspunkt være på lager. Nogle værker er bestillingsvarer, der skal laves, før de kan leveres. Det fremgår af værkets beskrivelse på galleriMBK, hvis denne er en bestillingsvare. Nogle værker er der kun lavet ét af og det kan være solgt. Andre værker kan være udsolgt. Hvis værket er solgt eller udsolgt, vil vi omgående informere herom via e-mail og ikke senere end 5 dage efter ordremodtagelsen. Handelen hæves og pengene tilbageføres inden for 14 dage.

Levering og leveringsomkostninger
Alle værker kan afhentes hos galleriMBK.DK, Pilestræde 61, 1112 København K.
MBK skriver eller ringer for at aftale afhentningsdato.
Nogle værker skal først printes og indrammes før de kan leveres, så der kan være 2 ugers leveringstid på nogle værker, mens andre kan afhentes næste hverdag. Det oplyses ved værkets beskrivelse på galleriMBK, om der er tale om en bestillingsvare, hvor der kan være 2 uger leveringstid. Alle øvrige værker kan afhentes næste hverdag.

Fortrydelsesret og Returnering af varer
Du har ret til at fortryde købet indenfor 14 dage efter du fysisk har modtaget værket, medmindre værket er en bestillingsvare, (se nedenfor).  Du skal inden for 14 dage fra modtagelsen kontakte galleriet for at oplyse, at du ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende, og du skal derefter returnere produktet inden 14 dage fra den dag, du har gjort fortrydelsesretten gældende. Du skal give udtrykkelig besked om, at du fortryder købet hos galleriMBK.dk ved at sende en mail til gallerimbk@mbk.dk eller udfylde og sende standardformularen til galleriMBK@mbk.dk til udnyttelse af fortrydelsesretten, som findes i dette link. Hvis du returnerer et værk, skal værket være i samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af din faktura.

Du skal selv returnere værket eller arrangere transporten. Fragtomkostningen ved at returnere varen til GALLERI-MBK, Pilestræde 61, 1112 København K, påhviler dig som kunde. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du, inden 14 dage fra vi har modtaget varen, modtage en refundering af det betalte beløb.

Undtagelser til fortrydelsesretten
Der ydes ingen fortrydelsesret på bestillingsvarer, da de produceres på ordre og er kundetilpassede. F.eks. kan fotoværker ikke returneres.

Reklamationsret 
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse, ringe vedligeholdelse, skader under transport eller uautoriserede indgreb. Reklamation over synlige fejl og mangler, der bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles galleriMBK.dk inden for rimelig tid.

Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden for rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles pr. e-mail til gallerimbk@mbk.dk.

Du kan udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur med tydelig fejlbeskrivelse og billeddokumentation eller møde op på vores fysiske adresse og reklamere der.

Lovgivning 
Aftaler med galleriMBK.dk indgås på dansk eller engelsk. Når du handler på galleriMBK.dk gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Er du bosat uden for Danmark, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, når du handler på galleriMBK.dk.

galleriMBK.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

En eventuel tvist mellem galleriMBK.dk og en erhvervsdrivende afgøres ved Københavns Byret i første instans.

Persondatapolitik 
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via galleriMBK.dk til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse fra Stripe.com, der er sikkerhedsgodkendt af PBS. Oplysningerne gemmes ikke af galleriMBK.dk.

Personoplysninger transmitteres til galleriMBK.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af galleriMBK.dk i en database på en central server under bedst tænkelige sikkerhedsforanstaltninger i forhold til utilsigtet adgang udefra. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

Ved at tilmelde dig et eller flere af vores e-mail nyhedsbreve, giver du os ret til at sende dig produktdetaljer og specielle tilbud. Du kan til enhver tid afmelde et eller flere nyhedsbreve ved at klikke på afmeld linket i e-mailen. Du kan også ændre dine oplysninger ved at skrive til os: gallerimbk@mbk.dk

Ophavsret og billedbrug
Det er ikke tilladt at downloade eller reproducere billeder fra galleriMBK.dk. Person(er) som forsøger at reproducere billeder fra siden vil blive retsforfulgt.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et værk købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35   
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=DA

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: gallerimbk@mbk.dk.