Original kunst

De fleste virksomheder har nogle masseproducerede malerier eller plakater hængende for at undgå tomme vægge. Men hvorfor ikke udsmykke jeres lokaler med rigtig kunst?

Kunsten kan være vild og vovet, kunsten kan give en eksklusiv atmosfære, kunsten kan være lavet af kendte og berømte og dyre kunstnere eller bare dygtige kunstnere, som kan lave kunst, som udtrykker jeres virksomheds værdier og formål. Det behøver ikke koste en formue at indrette lokalerne med original kunst og lave en flot udsmykning, som giver større arbejdsglæde og et bedre arbejdsmiljø

Se vores kunst

KUNST SKABER GOD ATMOSFÆRE

Vi kan skabe en hyggelig og professionel atmosfære ved at udsmykke jeres virksomhed eller dele af virksomheden. Mange virksomheder vælger at udsmykke deres reception, deres kantine og mødelokaler med kunst, som giver ansatte og kunder et venligt og professionelt indtryk. Nogle vil lave kreative omgivelser for at skabe en god atmosfære i virksomheden. Og for andre er det eksklusive udtryk, som kunst kan give virksomheden udadtil, det vigtigste. Fortæl os hvad I går efter, og vi kan komme med forslag til jeres virksomhedsudsmykning.

Malerier, skulpturer, eller lyddæmpning fra ide til færdig virksomhedsudsmykning

Vi kan fokusere på vægudsmykning eller blande det med skulpturer. Vi vil gerne kende jeres ønsker til dekoration og kunst, så vi kan gøre kunsten og jeres arbejdsplads både smuk, unik og målrettet til jeres virksomhedskultur, så I sender de rette signaler både til jeres medarbejdere og kunder. Vi kan hjælpe jer hele vejen igennem og sørge for den bedste kvalitet både i kunstværker og ophængning. Vi har de bedste kunstnere, og dygtigste håndværkere, så vi kan sørge for en professionel virksomhedsudsmykning hos jer. Hvis I har en restaurant eller et hotel, så har I måske ønsker om at gøre omgivelserne instagramvenlige – det kan vi hjælpe jer med.

Vi kan sørge for, at jeres kunder føler sig velkomne, får et godt indtryk og mærker en god atmosfære, når de kommer på besøg hos jer. Vi kan sørge for, at medarbejderne føler sig værdsat ved at arbejde i smukke lokaler og oplever et godt arbejdsmiljø. Vi kan sørge for, at jeres omgivelser giver inspiration og fremmer kreativiteten og motivationen.

Virksomhedsudsmykning i jeres lokaler

Det kan give en anderledes god stemning og gøre kolde, kedelige lokaler hyggelige og imødekommende ved at udsmykke og indrette på den rigtige måde. F.eks. kan et storrumskontor opnå meget bedre arbejdsmiljø ved at bruge store lyskasser eller støjdæmpende malerier som rumdelere. Hvis I ønsker, at vi skal komme med forslag til udsmykning af jeres lokaler vil vi meget gerne høre om jeres ønsker og behov. Vi vil gerne vide, om I allerede har tanker, som vores forslag til jeres virksomhedsudsmykning skal udvikles efter. Eller om I måske allerede har kunst, som vores forslag skal harmonere med.

Vi kan designe jeres virksomhedsudsmykning ud fra jeres lokalers størrelse og opbygning, om I har ønsker til akustik- og støjdæmpning, om I vil holde virksomhedsudsmykningen i afdæmpede farver eller sort/hvid eller ønsker et mere farverigt og livligt udtryk, jeres ønsker til lys, signalværdi og budget.

4.sal lyskasser
Skoven_MBK_kursuslokaler
Michael-brorsen-loftlyskasse4

Farverige loftslamper i jeres kontor

I har muligheden for at skabe liv i jeres kontorlokaler ved at bruge et par loftslamper som lyskasser. I kan løfte hyggen og arbejdsmiljøet helt op i loftet og få ægte kunst i kontoret uden at det tager plads – og til en lav pris som ethvert budget kan være med på. Hvem vil ikke gerne have lidt farver og smukke sommerfugle i de daglige omgivelser? Dette er en meget enkel mulighed for at udnytte et par af de eksisterende loftslamper og lave dem om til lyskasser.

Michael Brorsen

Uden titel

kr. 2.000,00
60cm x 60cm x cm

Michael Brorsen

Uden titel

Solgt
60cm x 60cm x cm

Michael Brorsen

Uden titel

kr. 2.000,00
60cm x 60cm x cm

MBKkursuslokaler

MBK-kursuslokaler er også et kunstgalleri, hvor vores gæster kan gå på opdagelse i mange forskellige former for kunst. Vi har skabt Danmarks bedst evaluerede møde-, kursus- og konferencelokaler bl.a. ved at lave en hyggelig og inspirerende udsmykning. Vi blander de mest kendte kunstneres dyre kunstværker med billige kunstværker. Vi inspirerer til kreativitet og udvikling – og samtidig bruger vi enkle redskaber i indretningen for at skabe en venlig og hyggelig stemning. Vi skaber en god og imødekommende atmosfære på en måde, så vores gæster ikke umiddelbart ved, hvad vi har gjort og hvordan vi har gjort os umage med at indrette lokaler, men blot kan fornemme den gode stemning i vores lokaler.

Temaer og stemninger i kunst og indretning

Nogle af vores lokaler har et tema – f.eks. gåderummet, flyverrummet, skoven, guldrummet eller grønlandsrummet. Nogle af vores lokaler har en bestemt stemning. Men de fleste lokaler har kunst af forskellige kunstnere og med forskellige kunstværker, der harmonerer på forskellig måde – f.eks. i ophængning, farver, størrelser og udtryk.

Skriv eller ring til os på +45 2042 7195.